Events

Coutre te Gent

In het steegje tussen de Kouter en de Kortedagsteeg, in de oude keuken van de Middeleeuwse Wolweverskapel, bevindt zich de perfecte combinatie van historische charme en hedendaagse kunst. Een schitterende locatie voor een blij weerzien na de lange corona-periode.

Sparkles in Antwerp

‘Sparkles in Antwerp’ vond plaats in het Osterriethuis en ging door in samenwerking met Odette Lunettes. Dit historisch rococogebouw uit de 16e eeuw bruist van energie en intense ‘business’ activiteit.

Huis Empire: Memories Matter

Tijdens de lente van 2019 waren onze gasten welkom in Huis Empire te Brugge. Dit prachtig gerenoveerd herenhuis gebouwd in 1822 was een fantastische setting voor ‘Memories Matter’. Tijdens dit event konden bezoekers kennismaken met verschillende standhouders die ambacht en exclusiviteit hoog in het vaandel dragen.

Filliers

Graanstokerij Filliers te Deinze vormde het decor van de expositie van VOSS. Samen met een aantal selecte partners kon je genieten van een event met klasse.

Tijdens de doorlopende receptie kon u ook kennismaken met:
Tesla – Exclusieve elektrische auto’s
Andr Woussen – Kunstschilder, beeldhouwer en interieurarchitect
Cave St-Amands – Speciaalzaak in wijnen & sterke dranken
VIP Butler Services – Butlerdiensten
ShiningMoon – Weddingplanner
Lidwina Vanlaere – Schilderkunst
Annelies Bruneel – Kleding op mensenmaat
Christine Besanger – Miss Wellness Beauty 2018

Galerij AnMigo

In oktober 2018 liepen kunst en juwelen hand in hand. Bezoekers aan galerij AnMigo te Oostende konden kunst bewonderen van Denis de Gloire samen met de nieuwe collectie juwelen van VOSS.

Oldtimerfarm

Oldtimerfarm te Aalter vormde in oktober 2017 het decor van de expositie van VOSS Jewelry. Liefhebbers van handgemaakte juwelen en exclusieve bolides
konden zich opmaken voor een event met klasse.

’t Schoon verdiep

In mei 2017 organiseerde VOSS een expositie in ’t Schoon Verdiep’ te Antwerpen. Deze prachtige locatie ontleent haar naam ‘Schoon Verdiep’ aan de letterlijke vertaling van het Franse ‘bel-etage’. De monumentale eretrap, de prachtige zalen vormden het decor voor een prachtig event. Bekijk de fotoreeks en geniet mee.